Späť na úvodnú stranu                             Späť na úvodnú stranu
Pece na pizzu
      Tieto pece sú používané k výrobe všetkých druhov pokrmov, vyžadujúcich tepelnú úpravu: okrem pizze samotnej aj cestovín, pečeného mäsa (spoločne so zamiakmi alebo inou prílohou), rýb, zapekanej alebo plnenej zeleniny, chleba, pečiva, koláčov a ďalších.

      Samotná stavba takejto pece sa realizujepostavením korpusu, použitím dostatočnej izolácie a vonkajšieho plášťa rôznych tvarov a rozmerov. Pri tom všetkom je potrebné dbať na kvalitu a zdravotnú nezávadnosť materiálov.

      Návrh veľkosti pece závisí na jej použití, od malých pre domáce použitie až po veľké pre profesionálne použitie v reštauráciách. Odlišujú sa veľkosťou, tvarom, rozdielnymi vstupmi bez dvierok alebo s dvierkami, s osvetlením vnútra pece, s teplomerom a rôznym ďalším príslušenstvom.



hore

© 2010  |  krbypecekominy.sk  |  info@krbypecekominy.sk 
Všetky práva vyhradené